Lejlighed til leje i vestbyen Aalborg - rustik, hyggelig og med have.

Forhave, P-plads og indgang, samt stuevindue (vestvendt).

Dejlig lukket have, med terrasse, havemøbler og grill.

Schleppegrellsgade 30, st.

Dejlig 2. værelses lejlighed i stueplan til leje, til overtagelse fra 1/4. Lejligheden ligger i et af de små dobbelthuse i et fredeligt område på kant til byens centrum, men med luft og kun få meter til hele vestbyen med stadion, svømmehal, fjorden, bådehavnene, Vestre fjordpark, Street Food. Kvikly, Aldi og Fakta og flere små specialbutikker ligger indenfor 5 min's gang herfra.


Lejligheden: ca. 55 kvadratmeter fordelt på 2 værelser med afhøvlede gulve og trælofter. Stort køkken med masser af skabsplads, samt plads til spiseplads med udsigt til haven. Nyere keramisk komfur, opvaskemaskine og køleskab. Stort nyt klædeskab i værelse. Funktionelt badeværelse. Det hele velholdt med bl.a. nyerere vinduer, radiatorer. Klar til indflytning. Rygning og husdyr desværre ikke tilladt.


Fællesfaciliteter og have:

Kælder med inkluderet brug af vaskemaskine, tørretumbler og tørreplads, samt garderobe og skohylder. Fælles dybfryser. Lidt opmagasineringsplads i kælder. Mulighed for lån af lille værksted og værktøj. Udendørs overdækket cykelskur med tørreplads. Tilgængelig gasgrill, havemøbler, ildfad mm. Adgang til dejlig lukket have med mulighed for eget højbed.


Parkering: Egen fast parkeringsplads 100 kr/md.


Wifi: Egen super wifi 200/50 Mbps delt forbindelse til 100/md. Fin til streaming.


Husleje: 4500 kr/md. + acconto forbrug på 1400 kr/md. ialt: 5900 kr./md.

3.mdr. depositum, se mere om lejeforhold her >>.


Husets ejer, Christian, bor på 1. sal og har kontor på 2. sal. Der forventes lidt hjælp til fælles rengøring, græsslåning, snerydning mv.

Lyder det ok, så send helst en mail med lidt info om dig selv og et tlf. nr. til

lejlighed@c-innovation.dk. Ring venligst ikke, men jeg skal nok vende tilbage til dig. Flere fotos herunder, og en længere beskrivelse finder du her >>

 

Velkommen til Schleppegrellsgade.... du skal nok lære at stave det  😉

Lyder det ok eller har du spørgsmål, så send helst en mail med lidt info om dig selv og et tlf. nr. til  lejlighed@c-innovation.dk.

Der findes en lidt længere beskrivelse af lejligheden og de formelle detaljer omkring lejen her >>